måndag 3 april 2023

Sjuk, inspiration och påsk

I dag är jag sjuk. Vaknade upp i går morse med halsont och snuva. Ingen feber.
I dag hade jag lovat att jobba på bussen men fick ringa och sjukanmäla mig.
Istället sitter jag och surfar på gamla byråer. Tänkte hitta en byrå med marmorskiva som jag kan måla och sätta ett handfat på. Tänkte göra om i badrummet här hemma i stan. Nytt handfat och kommod( typ byrå) nya luckor på skåpet i badrummet samt, svart tvättmaskin och torktumlare. Jag tittar på drömslottet på SVT och blir oerhört inspirerad av Angel som inreder så roligt och annorlunda. Nu vill jag göra om både här i stan och i Hållen. 
Vill köpa nya handtag till mina köksluckor också, men svimmade när jag såg priset. Mellan 100-200 kr/st. Och jag behöver 22 st till mitt lilla kök!?!
Det kostar att ligga på topp…. Hahaha!
Planerar lite inför påsken också. Mat å dryck och lite sån’t. Det blir jag, Jonny och Knut som åker ut på onsdagkväll. Linda och Lars kommer ut över dagen på lördag eftersom de inte får kattvakt. Det blir trevligt. Jag hoppas att jag hinner bli frisk att vädret blir bra så att vi kan få till badtunnan. Inte skönt att bada om det snöslaskar från sidan. Men det ser ut som att SMHI lovar sol och plusgrader så det verkar ju lovande.
Här kommer några bilder på mina tulpaner som gör påskfint här hemma just nu. 



Älskar vackra tulpaner på våren 😍
Nu ska jag lägga mig och lyssna på min nya bok som fått många feelgood poäng. 
Det blir bra, efter några ganska tunga böcker som jag läst den senaste tiden.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar