fredag 14 juli 2023

Mitt i sommaren

Fredagen den fjortonde juli tjugo tjugotre.
Jag njuter varje dag av att vara fri. Fri att göra det jag vill, fri att bara vara jag.
Jag jobbar varje dag med att må bra och försöka njuta av dagarna, av sommaren. Försöka att inte ha dåligt samvete över att vi ”inte gör någonting”. Jonny jobbar nästan hela sommaren så vi försöker göra det bästa av den situationen. När vi inte kan göra någon långresa tillsammans så försöker vi ta vara på varje dag så som den blir.
Jag tycker vi har lyckats väldigt bra hittills. Sommaren och solen har varit med oss och det underlättar ju känslan av att bara kunna vara.
Vi har njutit av våra barn och vårt barnbarn i några dagar och av goda vänner i några dagar.
Nu har vi inget planerat den närmsta veckan och sedan blir det lite festival nästa helg.
Några dagar här och där är planerad med resten är ett blankt blad och det är så skönt. Vi har några måsten i vårt hus denna sommar, men inget som är speciellt jobbigt, dyrt eller tidskrävande. Måla lite staket, rensa förråd, bygga en trappa, slänga skräp mm mm.
I dag tvättar jag lite och så funderar jag på vad vi skall äta till middag. Halloumiburgare låter väl gott? Har lite god tapas att ta fram också. Tapas i dag och halloumi i morgon blir det nog.
Valen är många haha!
Hur har du det mitt i din sommar då?



2 kommentarer:

  1. Jag har ångest över att jag lämnat allt och åkt iväg…ångest över att vi ska vara borta hela semestern…ångest över att solen inte skiner varje dag….konstigt men så är det. Vet att det går över om någon vecka….sedan börjar ångesten över att sommaren är slut..! Har svårt att njuta i nuet! Hahaha the typical me❣️😎

    SvaraRadera