tisdag 1 augusti 2023

Juni, Juli och nu Augusti…

Sommaren går fort…. Fortare och fortare för varje år, men den är inte slut än som tur är.
Jag har fortfarande en hel del att se fram emot, några födelsedagskalas, en stor och en liten kräftskiva, möten med familj och vänner i stan och i Hållen. 
Den utlovade supersommaren kanske uteblev, men vi har haft det bra där vi varit. Mycket sol i Hållen. Nästan varje morgon har jag suttit med min kaffekopp i solen på framsidan. Lyssnat på fåglarna och binas surr, lyssnat på ljudböcker. Ätit frukost på verandan.


Jag har läst och lyssnat på ca 25 böcker hittills i sommar. I går jobbade jag, en dag på hela sommaren har de frågat mig om. Trodde det skulle bli fler men det är bra att de klarat sig utan mig i sommar.
Det enda som jag inte gjort denna sommar är badat. Jag och Jonny ser inget mysigt i att kliva ner i ett hav som är 15° så vi har hållit oss i vår badtunna på gården. Riktiga badkrukor är vi.
Så har vi fått umgås med vårt barnbarn ett par gånger hittills i sommar och fler ggr lär det bli innan hösten kommer. Jag älskar redan den där lilla filuren som kommer att ropa farmor efter mig så småningom.



I dag kommer syrra från sin Tysklandsresaoch ikväll skall Lilla My till veterinären och kolla upp en liten knöl som växer under hennes mage.
Hoppas att det inte är något allvarligt.


Så sommaren fortsätter in i augusti och jag hoppas att värmen vänder åter. Det får inte vara slut på sommarvärmen redan.
Inne i vår lägenhet har vi visserligen 25° varmt, men det är ju bara skitjobbigt…


Önskar dig en fortsatt skön sommar ☀️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar