måndag 13 februari 2023

Spontanbesök och bebiskläder och en ny soffa

I torsdags när vi var på väg till Hållen så ringde Calle och Agnes  och sa att de också ville komma ut till oss. 
Självklart svarade vi.
Så de kom också ut på torsdagskvällen. Mysigt!
På fredagen letade jag fram pojkarnas bebiskläder från kattvinden. En del plagg var förstörda av fukt och resårerna hade torkat, men en del hade hållit sig riktigt bra. Bla denna lilla sjömanskostym som Calle hade på sig när han åkte hem från BB. 
Agnes tog hem lite plagg för tvätt så får vi se om den lille nya gossen kommer att använda något av dem?


På fredagskvällen åt vi god middag och sedan tände Calle upp i bastun. Det var mysigt. Tog inga kort dock men du får ta mig på mitt ord.
På lördagen åkte Calle och Agnes hem och Jonny fixade låset och handtaget på altandörren. Nu går det både att stänga och låsa om oss. Så skönt!
På fredagen fixade Calle och Jonny den droppande (läs rinnande) kranen i köket. Den har droppat i flera år och de senaste månaderna har den stått och runnit. Men nu är det fixad och tät! Så skönt!!
Nu är det 2 veckor till vi kommer tillbaks till Hållen och då skall vi fixa listerna runt altandörren och sedan försöka göra det beboligt i källaren igen. Jag förstår inte var alla grejer kommer ifrån? 
Vi skall byta soffa i Hållen. Ta bort den där vinkelsoffan och ställa dit en tresitsig soffa istället, samt några smidigare fåtöljer med fotpallar. 
Men jag vill inte köpa en allt för dyr och fin soffa dit ut, vill att folk skall kunna använda möblerna utan att jag skall få hicka. Har kollat på denna från MIO i färgen navi blue.

Skall åka till MIO i veckan och se om den finns att provsitta i. Viktigt att den är skön.
Tycker du att den ser ok ut?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar