fredag 21 november 2014

Piggare

Feber i dag också, men förkylningen känns bättre.
Jag känner mig inte svullen i hela huvudet och jag hostar inte heeela tiden.
Vaknar med en konstig känsla i kroppen. Shit, vi har köpt lägenhet, vi skall flytta! Hur jobbigt är inte det då?
Jag som hatar att flytta. Varje gång säger jag, aldrig mer!
Nu är det visserligen över 13 år sedan vi flyttade senast, men vi har ju flyttat in i huset i Hållen och det var ju mindre än ett år sedan.
Nu skall ALLT bort. 
Maggan, The terminator, skall rensa och kasta. Vi har ju redan börjat och det känns jättebra. Källaren känns inte oöverkomlig längre. Man kommer faktiskt in i förrådet nu och jag ser att det finns mycket där nere som bara är att slänga i närmsta container.
Jag vet varför jag har sparat på så mycket skit. När vi hade så lite pengar så ville vi inte slänga saker och kläder. Tänk om någon skulle behöva ett par skor, en jacka mm och vi inte hade pengar. Då kanske, kanske man skulle kunna hitta något som dög där nere i källaren.
När man inte har pengar försöker man trolla med knäna för att ens barn skall känna sig nöjda. 
Nu är de tiderna förbi. Nu sköter alla sin egen ekonomi och jag och Jonny behöver inte ha allt i vår källare längre. 
Det skall bli helande att få slänga, rensa, skänka bort. 
I dag skall jag bara masa på här hemma och vara sjuk. I går blev det lite si och så med den saken. När jag varit hos mäklaren och skrivit på alla papper så åkte jag förbi jobbet för att hämta mitt sjukintyg som skall skickas till Försäkringskassan.
När jag stod där på jobbet med huvudvärken från helvetet så ringde vår bankkontakt och sa att jag måste åka ner på stan, till deras kontor, med alla papper.
Ner till city, försöka hitta en parkering, gå tre kvarter, ta kopia på alla lägenhetspapper, till affären och köpa mjöl. När jag kom hem, sent om sider höll mitt huvud på att sprängas och febern låg på nästan 39 grader.
Jag dog i soffan och somnade bums. Tills Jonny ringde och väkte mig, nyfiken på allt som hade hänt.
Nä, man skall inte vara ute och springa när man är sjuk så i dag skall jag bara lufsa runt i morgonrocken och titta på tv.
Om jag orkar så åker vi till Hållen i kväll.
Vi får se.
God morgon önskar jag dig denna fredagsmorgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar