tisdag 22 december 2015

Det allra sista.

I dag åker vi upp till Hållen för att fira jul.
Som jag har längtat!
Men först har vi en hel del att göra. Först och främst måste vi hämta bilen på verkstan. (Nybilen har varit och fått både extraljus och dragkrok).
Sedan skall vi åka och handla. Bara tanken på hur mycket folk det kommer att vara uppe på Gränby i dag får mig att nästan må illa.
Som tur är får de flesta lön i morgon så man kan hoppas på att den värsta invaderingen sker då, när vi sitter tryggt i vår stuga och dricker glögg.
När vi handlat klart skall vi tillbaks hem för att packa hela bilen full. Kläder, kalkon, vinglas, julklappar, you name it...
Vi hoppas på att kunna vara från stan senast klockan 15, när Ludde slutar sitt plugg.
När  vi kommer upp framåt tidiga kvällen har vi lite mat som skall lagas.
Kvällens middag, morgondagens middag och lite julmat.
Jag väntar fortfarande på en julklapp som skall komma med posten. Kommer den inte i dag så får vi skipppa den. Trist när man har hittat en bra grej som man tror skall passa.
De lovade leverans före jul och inte tänkte jag då att det skulle bli dagen före julafton. Trodde nog att de skulle leverera den lite innan i alla fall.
Det roliga luciatåget som jag beställde har inte heller kommit.
Det blir ju trist om det kommer efter jul. Det kostade ändå 500 kr med frakt å allt. Inge kul att betala det i januari och sedan lägga bort tåget direkt.
Ja, som du märker så sitter jag här i min ensamhet och funderar på ganska triviala saker. Det jag ville skriva var att vi snart är klara och att vi snart sitter i vårt älskade hus, smuttar på en glögg och känner julstämningen i varje fiber av kroppen.
Längtar jag?
Ja, det gör jag!
God morgon!
Den första koppen kaffe på morgonen
är den allra bästa!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar