måndag 26 april 2021

Ja, men alltså.....wtf!!!

 Kände i går att jag inte riktigt kände all smak och lukt. Det vart tydligt när vi gick till Ragusa och jag inte kände smak av varken kött, sås, potatis, vin eller citronvattnet.I morse var det ett faktum när kaffet varken luktade eller smakade något. Ringde 1177 och de sa åt mig att hålla mig hemma i minst 48 timmar och sedan höra av mig igen om inget blir bättre eller om jag blir sämre. Har inga andra symptom, endast lukt och smakborfall. Skulle inte bli förvånad om jag fått Covid igen. Det är ju snart 6 månader sedan jag fick det första gången. Men jag får inte testa mig eftersom det inte gått sex månader ännu.  Alltså men hallå!? Jag är trött på den här skiten. HIT MED VACCIN NU!!

Så jag sitter här hemma i soffan och stickar, har snart skickat klart den längsta halsduken av mina restgarner. Den är inte så snygg, men sällsynt.










2 kommentarer:

  1. Käka lite stulna makaroner blir det bra!

    SvaraRadera
  2. Bästa Maggan - vad roligt att du har fått till en hals duk. Sakta men säkert går min Islandströja framåt. En arm klar ✅ Fram och bakstycke klar ✅ sedan bara den andra armen och sticka ihop allt med oket. Allt stickas på rundstickor...helt underbart.
    Hoppas verkligen inte att du fått Corona igen. Håller tummar och tår att det är något annat. Sedan till det efterlängtade vaccinet...ja det vill vi ha MEN tyvärr är det ju så att man faktiskt kan få Corona även fast man är vaccinerad. I går sa de även på radion att fjärde personen utreds nu efter sin död om det berodde på Astras vaccin. Läska saker ändå. Krya på i massor. Kram kram 🥰 Marie

    SvaraRadera