söndag 25 april 2021

Lite fattigare lite gladare

 I dag åkte vi till Net on Net och köpte en airfryer, en ny soundbar till tv:n plus lite (läs mycket) annat smått och gott.

Konsten att göra av med några tusen på några minuter. Sånt är vi duktiga på min man och jag...haha....

Det var skönt att stanna hemma från Hållen för en gång skull. Helgen, framför allt söndagen blir så mycket längre när vi stannar hemma i stan över helgen. Annars har det inte varit så mycket action direkt. Mysig fredag med rödvin och country, romantisk lördag med skumpa och räkor. I kväll skall vi äta oxfilé på lavasten nere på RAGUSA. 

I morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter. Min nacke som krånglar är lite bättre igen. Den här gången skall jag inte sluta äta antiinflammatoriskt bara för att jag blir lite bättre, utan fortsätta en vecka så kanske värken ger med sig till slut.

Väntar och väntar på att det skall bli lite skön vårvärme snart. Det är ju bara kallt å kallt hela tiden. Vill göra fint på balkongen både här och i Hållen, vill plantera och göra sommarfint i trädgården. Längtar till den här sommaren. Det känns som om det var många, många år sedan som jag kände någon energi till att fixa, planera till sommar och semester. Det har varit så jobbigt och sorgligt de senaste åren. Vill komma ur detta och försöka känna lite glädje igen. Det är inte helt lätt men jag försöker verkligen varje dag och hela tiden. Det kanske inte märks men jag gör verkligen mitt bästa för att hitta mig själv igen, hitta  mitt glada jag igen. Detta skriver jag och tårarna rinner, för jag saknar verkligen mig själv. Kommer jag verkligen att hitta henne, undrar jag?

Kram till dig som läser detta, jag önskar dig en mysig söndagkväll.

Jag försöker, som sagt....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar