fredag 16 augusti 2019

Någonting att äta.....

Nu har jag gått upp de 30 kilo som jag gick ner för några år sedan. 30 kilo och lite till.
Inte så konstigt så som min kosthållning är just nu.
Glömmer ofta att äta frukost, kommer på vid 13-tiden att jag är hungrig. Då är jag oftast hos Ludwig där ingen mat finns att köpa. 
Tar en kopp kaffe och några kakor. Middag lagar jag sällan, tar en pizza eller käkar på Donken var och varannan dag.
I förrgår åt jag två hårdbrödsmörgåsar med ost och skinka plus en tallrik flingor med mjölk kl 11.
Kl 16 åkte jag på OK och tankade och då köpte jag en chiabata med ost och skinka, sedan åt jag ingenting förrän jag kom hem och då hittade jag lite smågodis i en påse som fick bli min ”middag”.
I går åt jag några hårdbrödsmörgåsar och en kopp kaffe vid 10-tiden. Sedan åt jag ingenting förrän kl 17 när jag åkte till hospice. Då blev det en trippel cheese på drive in. Sedan satt jag hos Ludde till kl 21.30 och då drack jag två glas saft och åt några smultronkex när jag kom hem.
Jag vet att det är katastrof och att jag behöver riktig mat, men jag orkar inte.
Orkar inte planera, orkar inte handla och jag orkar absolut inte laga.
Jag tänker varje dag att: i morgon skall jag laga mat. Jag har mat i frysen, både kyckling och fisk och vegetariska biffar. Det finns högrev som jag tänkte slänga i Crockpotten och det finns pytt i panna och ägg. Jag har ost och broccolisoppa på påse och det finns rökt lax. Jag har massor med grönsaker som håller på att vissna nere i grönsakslådan och jag har färska lasagneplattor som skulle räcka till en vegetarisk lasagne. Jag har massor med ost, både keso, fetaost och parmesan.
Men var är orken, lusten, energin???
Jag köpte en kitchen aid för några veckor sedan, men jästen är snart för gammal för att baka med. Jag som hade storslagna planer för både bullbak och härliga limpor. 
Suck!
Usch vad jag klagar.
Förlåt för världens tråkigaste blogginlägg.
Nu skall jag se om det finns mjölk så att det räcker till en tallrik gröt??
God morgon från en tröttmössa!!






3 kommentarer:

  1. Det är lätt att gena med maten när man är under stress...det blir liksom inte viktigt. Det finns människor som skulle gå ned i vikt om dom åt som du...man är ju så olika. Det blir säkert bättre så småning om! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så är det. Hoppas att orken infinner sig så småningom💕

      Radera
  2. Du/ni kämpar på. Kram💜

    SvaraRadera