lördag 31 januari 2015

Hur blir det nu då?

Ja, det kan man fråga sig.
I dag har vi gjort ett redigt dagsverke i alla fall.
Kastat det gamla golvet på Spikgatan, rivit bort mycket av golvlisterna, spacklat i köket, tagit bort tapetkanterna i gästrummet och spacklat alla väggarna. Elektrikern kom förbi en sväng och kollade hur vi skall dra all el till veckan.
I morgon fortsätter Jonny med väggarna i köket och jag skall putsa väggarna i gästrummet och förhoppningsvis hinner jag måla också.
På eftermiddagen åker vi till Hållen för art chilla och för att hämta en såg som vi glömde förra veckan. Det vore ju skönt att slippa handsåga alla bitar när vi skall lägga golv nästa vecka (förhoppningsvis).
På tisdag får vi reda på hur lång tid det kommer ta att fixa vattenskadan, golven mm.
Kommer det stå ett byggfläkt i flera veckor? Hur lång tid måste specialbetongen härda? Kommer vi kunna flytta in om endast tre veckor? Det är många frågor just nu.
Ja, hur skall allt bli nu då?
Klart att vi känner oss lite oroliga men det blir som det blir. Vi kan bara jobba så fort vi kan och vi kan inte trolla med knäna.
Måste ringa försäkringsbolaget och fråga vem som tänker betala Shurgaard och vår hotellräkning om vi inte har någon bostad den 21 februari.
Hå hå ja ja!
Det är en underdrift att påstå att vi har det lite körigt i våra liv just nu.
SKÅL!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar