tisdag 24 juni 2014

Ingen semester här inte

Nu är det slut på det roliga för den här gången. Nu kör vi på i tre veckor till innan det är dags för semester. Men lite ledigt har jag innan för jag har tagit ledigt i anslutning till helgerna så jag kör fyradagars veckor fram till semestern nu och det känns skönt.
Bara värmen kunde komma så skulle det kännas lättare att kliva ur sängen denna arla morgon.
Åtta grader varmt gör ingen sommar men i dag skiner åtminstone solen, alltid något.
Efter en lång dag i Stockholm i går så känner jag mig mör i kroppen och jäkligt ont i knät.
Trots fotriktiga skor och pauser hela tiden så pallade inte mitt knä att promenera en hel dag så där.
Jag hoppas det är lugnt på jobbet i dag.
Nu är snart mitt kaffe slut och det börjar bli dags att bege sig till arbetet.

I dag skall jag börja räkna points igen. Det har blivit lite si och så med det under studenten, gäster i Hållen, Midsommar och nu bröllopsdag i Stockholm.
Det är dags att sluta unna sig på ett tag och börja leva sunt igen. Mättande mat och ingen alkohol så kommer jag nog på rätt köl igen.
Jag har många kilo kvar att gå ner så jag måste snabbt komma på rätt köl nu och framför allt måste jag lära mig att inte gå upp bara för att det blir lite helger och vänner. Det märker jag nu att jag inte kan kontrollera.
Hur lär man sig det då? Jaa du, det får bli en fråga att sätta tänderna i....för om jag skall kunna gå ner i vikt och hålla vikten så måste jag lära mig detta, annars kommer jag att gå upp igen innan jag hinner säga Feitmaluskbuk...
Nu måste jag dra.
Bye bye!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar