tisdag 24 mars 2015

Tisdag, Tvättstugan

I kväll har jag tvättstugan i gen.
Här i vår nya källare har vi en jättefin tvättstuga med många maskiner och både torkskåp, torktumlare och ett stort torkrum.
Jag har min tvättstapel i lägenheten också men det är skönare att tvätta i tvättstugan och på så sätt få bort hela tvätthögen direkt.
Jag har inget bra ställe att hänga tvätten på här uppe i lägenheten, så om jag inte vill ha en torkställning ståendes mitt i vardagsrummet så är det bra att använda tvättstugan.

Ludde kommer hit ikväll och skall hjälpa till att sätta på lite lister i köket.
De sk krönlisterna skall på plats samt socklarna runt köksskåpen och alla golvlister, om vi hinner.
Vi skall försöka få snyggt i gästrummet till på lördag när vi får finfrämmande från Stockholm. och då måste vi sätta alla lister först för att kunna plocka bort alla maskiner och verktyg där inne.
Han är snäll Ludde som alltid ställer upp.

I dag skiner solen över hustaken och det är bra mycket härligare att stiga upp i dag än det var i går när det snöregnade snöblask och blåste småspik.

Det var väl allt för i dag. Inte så spännande kanske :)
Önskar dig en bra tisdag mitt i livet.

Det var längesedan jag bjöd på en affirmation. Så varsågod!
Jag bjuder in humorn i livet
Vilken situation vi än befinner oss i, kan den bara bli bättre när vi använder humorn som vår främsta tanke. Varje absurd och galen situation blir enkel och lätt att hantera när vi gör det med humorn. Ingen situation är heller så allvarlig eller farlig att vi inte kan använda humorn för att blicka på den.
Så använd humorn idag. Njut o skratta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar