onsdag 4 december 2013

Så var det onsdag då

I dag har halva veckan gått.
Jag slutar relativt tidigt och det känns skönt så att jag hinner hem och göra mig i ordning för kvällens upplevelse.
Årets julklapp från våra chefer är nämligen en liten  föreställning av Uppsalaprofilen Jacke Sjödin.
En lycklig man - 100 minuter Jacke Sjödin
Med komp av Micke Skoglund


Jacke Sjödin är underhållaren som upphöjt rimmandet till en alldeles egen konstform. Han skriver dagsaktuella sånger i parti och minut. Det blev 147 stycken i showen Fyra Lyckliga Män innan den sagan tog slut då Lasse Eriksson avled på scenen den 3/3 2011. 
 
Jacke är en lycklig man och har undersökt vad det kan bero på, med stöd av lyckoforskningens vetenskapliga rön. Allt detta delar han med sig av i lycklig resa bland dagsaktuella sånger, rimmande och kåsörens lycka över att bli glad av att bli förbannad. Varje åhörare kan räkna med att bli lite lyckligare under devisen: En lycka kommer sällan ensam.

"Det simplaste rådet av alla är att helt enkelt ha roligt och roligt har man i Jacke Sjödins sällskap. Han har skapat sin egen lycka genom att följa sitt kall och blivit landets förmodligen fyndigaste rimmare."
UNT
Det kommer nog att bli en bra kväll. Jag har hört honom förr och han är riktigt rolig.

I morgon kommer Jonny hem och i helgen blir det väl till att köpa julklappar och titta på hus.
Det har dykt upp ett annat hus nu. Eller egentligen är det ett hus som vi ville titta på förra helgen men då var det redan lagt bud på det  och de var redan på banken, men nu verkar det som att huset fortfarande är till salu och priset är nedsatt. Vi skall ändå ut till Hållnäs och kolla på det andra huset på lördag och då kan vi lika gärna ta två hus på samma gång.
Det snurrar i huvudet nu av hus å hus å hus.
Svårt att koncentrera sig på något annat.
För första gången i världshistorien vill jag att julen skall vara över så att jag får satsa på att flytta, köpa hus och sälja husvagn.
Hör och häpna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar