onsdag 15 januari 2014

Årets längsta månad

Jaaanuuuaaariii!!
Evighetslång!
När julafton har varit så tycker man att December är slut. Nu är det 22 dagar sedan det var julafton men det är bara 15:e januari!?
Vi har halva januari kvar men inget att se fram emot, inget sköj i sikte (förutom jag då som får flytta in i ett nytt hus om några dagar :)
Det är mörkt och kallt, inte en ljusglimt i sikte.
Man orkar inte så mycket mer nu. Jag är helt slut fast jag nyss har varit ledig i över två veckor.
I går somnade jag kl 21.30 men orkade knappt få upp ögonen när klockan ringde nästan nio timmar senare.
Det är något som är konstigt här!?
Jag borde studsa ur sängen med ett kvittrande ljud och trallande sjunga till frukosten men här sitter jag som en dönicke och orkar knappt få i mig en kopp kaffe.
Om det inte vänder snart så kommer jag inte att orka med mig själv.
Jag känner mig som snubben på muggen.
DÖD!


Från det ena till det andra så verkade de som var här i går och tittade på vår lägenhet possitiva till att byta lägenhet med oss. Det är väl vi som är lite tveksamma. Varför vet jag inte, för deras lägenhet är stor för att vara en trea.
Det är jag som blir så hemmakär. Vi har ändå bott i den här lägenheten i 12½ år. Den är stor och rymlig. Så skall man sätta sig i en liten trea. Men tänk vad skönt att bo mitt inne i stan, bara ha ett plan att städa, endast en toalett att grisa ner. Städningen måste ju gå i ett flygande fläng.
Jag tänker på Luddes student, hur vi skall få plats? men herregud! Vi kan ju inte bo kvar här för att han skall ta studenten! Det ordnar sig nog.
Så där går mina tankar fram och tillbaks.
En trea mitt inne i stan. Vilken dröm. När vi väl har bytt så är det lättare att byta till något annat inne i stan lite senare.
Vi måste bara kolla så att vi kan få tag i en parkeringsplats och vad det skulle kosta. Vi måste ju kunna ställa bilen någonstans.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar