söndag 19 mars 2017

Sooolen!

Som jag har längtat efter dig.
Jag tankar D-vitamin och värme. Kan inte få nog. Våren är min allra bästa årstid.

En stund vid havet med varm choklad.
 
  

Det blommar vid husknuten.
 
  

lördag 18 mars 2017

Superkul

Den sista september har vi biljetter till den här föreställningen på Göta Lejon.
Jag, Jonny, Christine och Lars skall gå.
Tror det kommer bli superbra. Har gillat Brolle ända sedan han var med i en talangtävling i tv på 90-talet.
Något att se fram emot i höst.
 

Myslördag

Kom hit till Hållen ca 10.30 tillsammans med Ludde och Ida.
Vi slängde på oss utekläder och gav oss ut till grillplatsen.
Vi grillade korv till lunch och satt ute halva dagen.
 
 
Sedan gick vi in och kollade på film.
Käkade god middag och nu är det Talang på tv.
 

tisdag 14 mars 2017

Steg för steg

Steg 1
Blekning
 
Wow!
Morotsrött!
 
Steg 2
Färga den nya färgen.
Askgrå plus lite annat.
 
Steg 3
Sitta i kuvös.
 
Steg fyra
Klippa och färga ögonbrynen.
 
Tadaaa!

söndag 12 mars 2017

På tisdag

Då har jag tid hos min frissa.
Angelica skall hjälpa mig att börja min färd mot grått hår.
Jag är så trött på att tona håret och gå omkring med en utväxt i huvudet.
Det tar ca 14 dagar efter jag varit hos henne och tills jag ser den första gråa millimetern sticka fram.
Sedan går jag och är missnöjd med mitt hår i 6-8 åtta veckor innan det är dags för nästa besök.
Nu hoppas jag att hon kan avfärga mig på tisdag utan att håret blir allt för morotsfärgat,
Det skall bli spännande att se vilken färg jag kommer ut med.
Det känns bra, för att jag har bestämt mig, men samtidigt lite läskigt.
Tänk om jag ser skitgamnal ut!?
Jag hoppas kunna se ut ungefär så här inom en snar framtid.

 

Högbo Brukshotell

Trotsade förkylningen genom att helt enkelt inte låtsas om att den fanns.
Kraxade upp mig och städade lägenheten innan vi satte oss i bilen och åkte hit.
Började vår vistelse med eftermiddagsfika.
Bröd från gårdsbutiken och hembakta kakor, rulltårta, chokladbollar, äppelpaj, glasstårta, mm mm.
Jag var hungrig som en varg så jag gick lös på det härliga tunnbrödet.
Efter fikat gick vi en promenad i solen.
 
 
 
Tillbaks till hotellet tog vi varsin öl. Tyvärr hade de inga utemöbler framme på altanen så vi fick sitta inne.
 
Vi chillade på rummet på eftermiddagen innan det har dags för middag.
Vi började i baren med livemusik och varsin drink.
Midori Sour.
 
Sedan började vi vår resa genom all den fantastiska mat som serverades.

Aptitretare
Ostcreme, tunnbröd och picklade vaktelägg.
 

Min förrätt: Friterade kroppkakor med rökta kantareller och picklade rödlök.
 

Jonnys förrätt: Langos med spindelkrabba, löjrom, picklad rödlök och rökt majonäs.
 

Min varmrätt: Oxfilé men bovete i löksky och en ostcréme.
 

Jonnys varmrätt: Anka med oändligt mycket tillbehör.
 
Till detta drack vi Chardonnay och ett Amarone.
 

Sedan var det dags för ostbordet. Nu började min mage bli riktigt full så det blev små bitar för att kunna smaka på alla fantastiska ostar och marmelader.
 

Nu stod min mage i fyra hörn men jag var bara tvungen att plocka på mig från dessertbordet.

På mitt fat står det en chokladpudding med Mackmyra, en vaniljpannacotta, en bananasplitt, en ckolkabit med Calvados och en med mandel, en keylimepaj och sist en citronbrullé.
 

Vi vaggade ut från restaurangen som två höggravida kvinnor. Vi tänkte ta en liten stänkare i baren men VI ORKADE INTE. Det blev sängen istället och sova i paltkoma.
Nu ligger jag och väntar på att gubben skall vakna.
Vet inte om jag är skitsugen på frukost men något skall jag väl kunna klämma i mig.
Tack Thomas, Josefin och Pelle för en underbar upplevelse. Detta hade vi aldrig unnat oss själva.
Vilken matupplevelse alltså, WOW!!

lördag 11 mars 2017

Sagofest

I går var det fest på jobbet.
Sagotema denna gång.
Vi beställde pizza, lekte och hade jätteroligt som vanligt.
Här kommer några bilder. Mina egna och några som jag snodde av Eva-Lena,
Tack för en skojsig fest alla ni som fixade.