måndag 14 oktober 2013

What does the fox say?

En rubrik god som någon denna måndagsmorgon.
Efter att ha kalasat hela dagen i går så somnade jag sött vitt elva-tiden.
Jag tror att Ludde blev nöjd med sin födelsedag. God mat, några paket och roliga samtal med familjen plus två filmer.
Jag sitter här och kollar ut genom ett tvärskitigt köksfönster. Vet ej när jag kommer få tid att tvätta och röja i dessa fönstersmygar. Nästa helg kanske när Jonny och Ludde åker  till Dalarna och bygger på vinden. Då kan jag stanna hemma och städa. Kul åtta noll!
Köpa nya köksgardiner vore på sin plats.
Nu skall inte Jonny resa på en hel månad, det känns bra att få ha honom hemma hos mig längre än två dygn innan han skall resa igen.
Vi har lite roligheter att se fram emot nu. Petronella som kommer och hälsar på, Knuts fest när hela den andra familjen Munther kommer.
Jag och Jonny skall åka på två konserter i Stockholm och bo på hotell med goda vänner och vi är bortbjudna på middag till nya bekantskaper om några veckor.

Men i dag är det måndag och en ny vecka har just startat. Rivstartar veckan med ett kvällsmöte. Lika bra det så att man inte slappar ner sig totalt.
Resten av veckan skall väl vara en vanlig vecka vad jag vet. Jag skall hämta mina skor hos skomakaren och ringa Folksam. Sagan om mina fondpengar verkar aldrig ta slut.

P.S Har du inte sett videon till "What does the fox say" så gör det här bredvid på min sida.

Morn morn!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar