torsdag 19 januari 2012

Ont i ryggen

Jag vet inte vad det är för fel men jag vaknar med ryggvärk varje morgon. jag undrar om det är min säng som är för mjuk för det började så smått när vi köpte oss en ny, tjock bäddmadrass. Sedan förvärrades det i somras när jag sov i husvagnen för den är nog på tok för hård i stället. Äh, jag vet inte vad det beror på men ont i ryggen har jag likt förbenat.
Det värker långt ner i korsryggen och strålar ut på båda sidorna. man är väl åt helvete för dåligt tränad, antar jag. Jag har ju inte bara dåliga magmuskler, utan jag är helt avsaknad av magmuskler. Slut, finns inte alls! Jag är sååå avundsjuk på människor som orkar träna och som hittar tiden till det! Jag är helt död när jag kommer hem från jobbet. Jag har alltså ingen fritid på veckorna för mitt jobb tar precis all den lilla energi som jag har. Man borde gå ner i tid, men frågan är om jag får mer ork eller om jag bara ligger på soffan ett par timmar till per dygn då?
Om jag visste garanterat att jag skulle få gå hem tidigare varje dag, eller kanske få en ledig dag i veckan så skulle jag genast gå ner i tid men antagligen så skulle jag få börja lite senare varje dag och det gör ingen nytta hos mig eftersom det är på morgonen som jag är pigg och vill till arbetet.
Ja, ja skit samma! Nu har jag smort upp mig lite så att jag kan ta på mig lite kläder.
Vi ses i eftermiddag då!

2 kommentarer:

  1. Fast saken är ju att du får mer energi och ork om du tränar. Man hittar tid om man vill. Istället för att glo på TV så kan man träna.

    SvaraRadera
  2. Ja Anonym, jag vet det :P
    Jag vet att man inte skall äta socker, äta fet mat och dricka vin också....

    SvaraRadera