måndag 30 januari 2012

Måndag!

I dag känns det verkligen att det är måndag.
Jag vet inte varför det var så svårt att sova i natt då? Jag var ju trött när jag kom hem och jag lade mig före kl 23, men ändå var det som om tankarna for runt i skallen på mig precis hela natten.
Jag vet inte om jag känner mig stressad över att jag skall gå på kurs i em. Inte för att jag tror att det kommer bli speciellt svårt, men jag brukar ju ändå kunna stressa upp mig för saker som jag inte riktigt vet vad det är.
Ingen bil har jag heller eftersom Jonny skall skadebesiktiga den i dag. Han upptäckte när han skulle åka hem i fredags att någon har kört in i honom bakifrån och repat hela sidan på bilen samt krossat en baklykta. Jävla skit!!
Jag får väl prommenera till Celsiusskolan om ingen annan har bil med sig, det är ju inte så långt.
Nu sitter jag här med min dator och min kaffekopp. Skratten från helgen ligger som skön bomull runt omkring mig. Tack alla tjejer som gjorde den här helgen så rolig och minnesvärd. Tack Anita för att du  drog upp oss alla till din fina fjällstuga.
Trots isproppar och kokande bilar och strömavbrott så klarade vi oss riktigt bra och helgen blev underbar. Det var längesedan som jag skrattade så mycket.
I kväll när jag kommer hem så har jag tid att sätta in lite kort och filmer här på bloggen.
Nu måste jag få i mig lite frukost.
Ha en bra måndag denna sista vecka av vinterns läääääääääängsta månad. Sedan är det bara en månad kvar av vintern för den första mars börjar ju vårmånaderna :)
Hav förtröstan!

1 kommentar:

  1. Godmorgon och Tack själv! Helgen var helt fantastiskt kul...men filmer - ska det va nödvändigt..,o) Kramar i massor!

    SvaraRadera