fredag 9 mars 2012

Fredag hela dagen!

I dag kommer min lilla gubbe hem :)
Det skall bli så skönt!
Inte för att jag vet vad det är som skall bli så mycket bättre bara han kommer hem men det blir det. Jag blir gladare och piggare på någe vis. Jag blir som en tonåring när han inte är hemma, slänger kläderna omkring mig och tar inte hand om disken.
Förut var det tvärtom, då hade jag skinande rent när han var borta, men den här gången har jag varit för uttråkad och trött.
Hans resa till Kalix nästa vecka har blivit inställd så nu kommer han att stanna hemma ända till nästa lördag när han skall åka till Norge och fiska.
Annars så var det planerat att han skulle åka iväg igen på måndag. men nu får jag ha gubbskrället hemma i några dagar i alla fall.
"Men då hinner ni ju inte ledsna på varandra" säger folk till mig. Men det är en klen tröst för jag tror på att vara tillsammans, Det är när man lär sig att vara ifrån varandra som äktenskapet kan börja knaka i fogarna. Så tror jag.
Men tro nu inte att vårt äktenskap börjar att knaka för så är det inte. Jag bara tänkte en tanke.
Men annars så är det väl en vanlig dag i dag. En vanlig fredag med jobb och skratt och mat och vin.
Hur ser din dag ut då?

P.S Jag har drömt om min syster i natt. Hela natten. Hon skrattade och dansade i en fin sommarklänning på en sommaräng. Hon var ung och hade sitt hår i två långa flätor.
Undrar vad det betyder jag?
Skickar en kram till dig i alla fall! Visst är hon fin min syster?
Love you!!

1 kommentar:

  1. Det är du som är fin Maggan!<3 En sån härlig dröm...jag önskade att det var så! Inte att jag var ung.... men att jag dansade och skrattade!

    SvaraRadera