måndag 12 mars 2012

Ja men nä men jo men...

Det är väl bara att gilla läget, acceptera att det redan är måndag och ge sig i väg ut.
Jag vaknade av att sovrummet badade i dagsljus och jag satte mig upp i sängen med ett ryck, Hjälp, jag har försovit mig tänkte jag och tittade på klockan som bara visade 06.00. En halvtimme innan alarmet skulle ringa och det är redan ljust ute. Det går fort nu. Våren kommer med stormsteg.
I dag är det en vanlig måndag. Jag skall försöka åka och kolla på en motionscykel. Min sjukgymnast säger att jag skall börja cykla på en sådan i stället för att slänga mig ut på gatorna. Mitt knä måste mjukas upp och då är det bra att ha samma motstånd hela tiden inte få världens uppförsbacke helt plötsligt.
Maja säljer en motionscykel som jag tänkte åka och kolla på i em.
Jag tänkte att jag kunde börja med att cykla ca 30 minuter varje dag så får vi se om det gör någon skillnad på min motion och vad mitt knä tycker om att cykla då.
Det kan ju inte bli sämre, tänker jag.
Annars så händer väl inget speciellt den här veckan, vi har föräldramöte på torsdag och Jonny åker till Norge på fredag och stannar borta till nästa söndag.
Jag är ensam två hela helger ifall någon vill förbarma sig över en stackars liten gräsänka?
Oj, nu har jag suttit här och pratat för länge igen, nu måste jag skynda mig.

1 kommentar:

  1. Att cykla när man har onti knäna det tror jag på...det är nog bra..skonsamt och så! Det är klart att det kommer att märkas resultat med 30 min/ kväll - ställ den framför TVn så kanske det blir att du cyklar längre! Lycka till! <3

    SvaraRadera