torsdag 2 juni 2022

Nu är sommaren här

Sommaren 2022 har börjat. Den andra dagen på den första sommarmånaden bjuder på hällregn, men det är ju som det är. Det dummaste man kan lägga energi på är ju vilket väder det är där ute.

Jag försöker verkligen att inte göra det även m mitt gamla jag försöker bli sur och grinig om vädret blir ”fel”.

I dag börjar jag dagen hos min fysioterapeut. Jag har INTE gjort knäövningarna som hon gav mig. Att det skall vara så jävla svårt? Svårt att komma ihåg, svårt att prioritera värk, mig själv. I dag skall jag få ytterligare träningsuppgifter av henne. 
Hur skall jag göra för att få in träning i min vardag? Varför är det så lätt att prioritera bort? Jag behöver verkligen detta? Jag vill ju må bra och stärka min kropp…. Gahaahh!!! Det är frustrerande. Blir så trött på mig själv ibland.

Å nu till något helt annat. Kommer du ihåg Blomhåret? Den lilla tanten från Dunderklumpen, hon som talade med ett vattenfall? 

Nu har jag köpt ett par solglasögon och då tänkte jag på henne, så i sommar skall jag gå på varje fest och tillställning och i mitt inre skall jag vara Blomhåret.

Har du inte sett Dunderklumpen så gör det. Grabba tag i närmsta barn, kryp upp i soffan en regnig dag i sommar och titta på Beppes Dunderklumpen.

Nu måste jag börja min dag så ta’t lugnt. 
Tjillevippen!




3 kommentarer:

  1. Det regnar här oxå....från å till! Detta med träning är inte alltid så lätt, jag har vikt mina luncher till detta....men då har ju jag ett gym på jobbet och 1 timmas lunch - till skillnad från dej. PÅ morgonen funkar det att träna för mej. Jag ska ju träna varje dag... men det gör jag tyvärr inte - men 4 dagar i vecka blir det + promenad till å från jobbet som är 20 min./ dag. Jag har ju alltid tyckt att träning är kul...där är vi ju olika du å jag! ❤ Du får ju bättre med tid då du slutar att jobba!

    SvaraRadera
  2. Finaste Maggan👼💕, jag är helt säker på att du vill göra övningarna men av egen erfarenhet tror jag att du behöver prata med någon som kan hjälpa dig att göra en beteende förändring i vardagen 🥰 vi är sådana vanemänniskor där våra dagliga vanor leder många av oss i samma spår år ut och år in🫣jag är helt övertygad om att du kommer att lyckas med dina mål nu när du helt kan styra din egen tid. Kramar till dig🥰💕lycka till🙏🏻👼

    SvaraRadera
  3. Mitt namn finns inte med, undrar varför jag vill inte vara anonym/ Christine

    SvaraRadera