måndag 31 mars 2014

Sovit dåligt

Jag somnade vid 23.30, ovanligt sent för att vara jag.
Sedan sov jag oroligt hela natten. Vaknade av att jag trodde att Ludde var i köket och gjorde mackor.
Sedan vaknade jag igen och igen av en massa småljud.
När Jonny är hemma så sover jag med mina Peltorlurar på skallen och hör ingenting, förutom Jonnys snarkningar som går genom märg och ben.
När han är borta så är det så tyst att jag hör varenda knäpp i hela huset. Aldrig får man vara nöjd och bara sova gott.
I går tog jag min sista dos av knämedicinen, nu skall det bli intressant att se om jag får ont igen. Jag har ont nu också men inte på långa vägar lika ont som jag hade när jag sjukskrev mig.
Jag vill inte få tillbaks den hemska värken förstås, men jag vill ändå att jag skall bli lite sämre så att jag kan säga till läkaren nästa vecka att medicinen hjälpte. Om du förstår hur jag menar?
Detta blir en lugn vecka, bara jobba och chilla. På torsdag kommer Jonny hem och på fredag slutar jag klockan 13 och då skall vi hämta husvagnen i Siggefora och sedan åka upp till Hållen med den.
En lugn vecka och en lugn helg att se fram emot.
Jag kom på vad jag kan ha i min matematikburk nummer 8, på jobbet. 4 par skor. Jag skall höra med föräldrar om det finns någon som kan skänka mig bäbisskor att ha i matteburken. 8 skor blir fyra par, det är bra matematik för små barn. I nollburken kan jag ha  atomer för luft. Vad kan man bygga en atom av? Luft består av syre, kväve, ädelgaser och ozon, Hur ser dessa atomer ut?
Man kommer på mycket smått och gott när man inte kan sova. Dessutom så drömde jag om mitt barndoms Håkansta där jag sprang barfota i sommaren. En ofta återkommande dröm.
Nu sitter jag här med mitt kaffe och känner mig smått förvirrad av nattens bravader men en dusch skall nog reda ut ett och annat.
Jag önskar dig en bra måndag och en bra start på den nya veckan.
TJOFLÖJT!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar