torsdag 7 april 2022

Ortoped och en badtunna

 Snart är veckan slut för min del. I morgon fredag har jag tagit semester för att kunna ta Lilla My på uppföljning till Ulltuna. Hon mår mycket bättre nu, men vi vet inte om det är för att hon är frisk eller för att hon fortfarande äter smärtstillande medicin. På fredag skall hon i alla fall få träffa en ortoped. Det skall bli skönt att någon tittar på henne så att vi får reda på vad som är eller har varit fel på henne. Jag tog semester hela dagen eftersom jag inte vet hur lång tid det kommer att ta där uppe på Ulltuna.

Kl 15.00 skall jag hämta Knut på jobbet och vi skall åka upp till Hållen tillsammans. Jonny och Calle är redan där för att ta emot vår badtunna som levereras i morgon. Varför är det alltid så att allt alltid sker samtidigt? 

Killarna skall få badtunnan på plats och jag skall städa och påskpynta i helgen. På skärtorsdag kommer vi tillbaks och firar påsk tillsamman alla sex. Vi hoppas på härligt väder, god mat och mysiga samtal. Maten och samtalen kan vi ju styra själva men när det gäller vädret får vi bara förlita oss på vädergudarna. Hoppas att det inte är minusgrader och snö, hoppas att installationen av badtunnan funkar så att vi kan ta oss ett påskbad tillsammans. Om ytterligare några veckor kommer bastutunnan och så fort tjälen gått ur marken så kommer snickarna och sätter igång med vår nya altan mot baksidan. Det kommer hända en hel del där ute i vår, jag längtar.

Men först ännu en dag på förskolan. Sjuttioåttadagar kvar.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar