måndag 3 oktober 2022

Helgen

 Så kom helgen. Det bästa med att jobba mycket är att man får känna att helgen är här. Den där fredagskänslan är så härlig. 

Dessutom var jag bortbjuden på middag både fredag och lördag och det är ju alltid mysigt. Slippa laga mat och sätta sig till dukat bord två dagar i rad. Vilken lyx!!



Var ju hos Eva- Lena i fredags och Anna och Anders i lördags. Dessutom ville Viktoria att vi skulle träffas i lördags. Visst är det typiskt att allt alltid skall komma samtidigt som en jävla ketchupflaska!?. Här kan man sitta helg ut och helg in utan att någon ringer och sedan hör tre personer av sig samtidigt! 

Det var skönt att INTE åka till Hållen i helgen. Bara vara hemma och mysa. Det är så mycket att göra i Hållen hela tiden så vi börjar bli stressade av att vara där. Tyvärr!! Det är därför som Jonny har projektförbud där ute. Nu skall vi göra klart det som är påbörjat och sedan skall det inte målas eller slås i en spik på flera år. Jag vill få tillbaks känslan av att bara vara där ute igen. Det blir ju jättefint med allt som händer men det ligger ju också många timmar av arbete bakom allt som sker.

I går var Jonny och köpte lite nya kläder till sin resa till Irland. (han reste i morse kl 07.00) Vi käkade lunch på Asiana i Salabacke. Har du inte varit där så rekommenderar jag det varmt!! Jag åt pokébowl med friterade räkor och Jonny åt sushi. Min mat var jättegod och Jonny var supernöjd med sin också. Å vilka portioner! Vi hade blivit mätta båda två på min skål.



Kände redan i går morse att jag började få ont i halsen men struntade i det och hängde med Jonny runt ändå. När vi kom hem på eftermiddagen så började jag hosta lite och halsen blev värre. Som alltid när jag är förkyld så  får jag astma. Fram med Alvedon och Briccanyl. Somnade tidigt för att sova mig frisk till idag när jag lovat att jobba på bussen, men nä... vaknade fortfarande sjuk. Lite bättre i min astma dock men fortfarande ont i halsen och snorig. Å jag som skulle jobba i dag och träna i morgon.. typiskt!! Men jag har ju varit frisk hela sommaren och hösten så det är kanske inte så konstigt att det skulle komma en förkylning så småningom. Tur ändå att jag bara lovat att jobba en dag den här veckan.  Nu får jag kurera mig så att jag kan jobba nästa vecka istället. 



Jag får mysa ner mig i soffan och kolla på ett julavsnitt av Barnmorskorna i East end, som jag otroligt nog har missat. Dessutom så har Hocus Pocus 2 kommit på Disney. Jag kommer inte att kunna hålla mig till Halloween med att se den. Jag kommer att titta på den idag. 




Nu skall jag ta en stor kopp te med honung och om ett par timmar när prinsessorna behagat vakna skall  jag ta dem på en kort promenad. Det blir korta promenader i dag när jag inte känner mig frisk. Dessutom så är det inte så skönt väder ute och då brukar de inte vilja gå så långt. De stretar och vill hem direkt när det är lite blåsigt och kallt. Det är såna här dagar som jag är extra tacksam att vi inte har två stora hundar som behöver gå långa promenader och motioneras massor. Mina två är nöjda om de får gå runt huset ett par gånger i dag. Lilla My skulle kunna vara inne hela tiden, hon gillar INTE att gå ut alls. Kissa kan man göra på hallmattan, det går precis lika bra!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar