lördag 1 oktober 2022

I femton år och sex månader har jag...

 ...skrivit blogg.

Inte varje dag, men nästan. Jag började HÄR (klicka på länken), i ett annat webhotell (webblogg)som jag använde mig av i fyra år innan jag bytte till detta (blogspot), som jag skrivit i sedan 2011.

Jag brukar gå tillbaks då och då och läsa vad jag gjorde och vad jag tänkte på då. Hur mitt liv  var med med alla killarna som bodde hemma och jobbet och allt. Det var lite annorlunda då. Jag skrev om andra saker förstås eftersom jag levde ett helt annat liv då.  I mars 2007 var jag bara 40 år, det är klar att jag såg på livet med andra ögon då jämfört med nu. Jag visste ju inte vad som skulle hända och mina problem var ganska triviala kan jag tycka nu, med facit i hand. 

Jag har och har haft mycket användning av min blogg. Vad gjorde vi sommaren 2010?, var åkte vi på semester? Vilka firade vi midsommar med då, eller då? Var firade vi jul? Det är bara att kolla i bloggen så har jag oftast skrivit om vad vi gjort och var vi varit. 

Jag har tänk hundra gånger på att sluta skriva, men det är roligt att ha livet dokumenterat. Det kan jag ju ha i en dagbok också iofs. De behöver ju inte vara skrivet på nätet för att orden skall finnas kvar. Men det bor väl en lite exhibitionist i mig :) Jag skriver ju "riktig" dagbok också. Här hemma skriver jag för hand i en vacker bok och i Hållen skriver jag på en gammal skrivmaskin. I husbilen skriver jag också,  om var vi åker och om alla platser vi besöker. Där sätter jag också in bilder som jag skriver ut med min bluetooth"skrivare". En slags polaroidkamera som skriver ut bilder direkt från telefonen. Jag vet inte vem som skall läsa om mitt liv när jag inte finns längre, men det finns kanske någon som skulle tycka att det är intressant? vad vet jag? 

Ni är några som läser min blogg iallafall. Jag har väl ca 100 besökare per dag. Lite färre på helgen än på vardagarna. Tror att några av er läser min blogg på jobbet kanske? :)

Jag har som sagt skrivit sedan mars 2007 och jag fortsätter väl ett tag till i alla fall. Så länge du läser och ger mig feedback så kommer jag tycka det är roligt att skriva. 

PÖSS!!

Bild för uppmärksamhet!!!

Bild på mig i morgonfrilla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar