tisdag 29 november 2022

Lite av varje

Förra veckan hade vi semester och bodde i Hållen. Vi höststädade lite ute och julpyntade inne. Däremellan drack och åt vi gott samt tog ett bad och en bastu.



I lördags åkte vi hem och gick på lokal med härliga människor.


I söndags hade vi en lat dag hemma men jag fick ändå upp både advent och jul här på Ångkvarnsgatan. 







Ja, jag vet att det är tidigt med gran men jag orkar inte hålla på att släpa julkartonger upp och ner i källaren flera ggr både här och i Hållen. Därför gör jag allt med detsamma. Det är ändå mysigast med julpyntet före jul. Efter jul vill jag bara bort med det så fort som möjligt.
I går, måndag jobbade jag på bussen. En härlig dag i trollskogen i Fjällnora blev det.



I går var det också sexton år sedan brorsan lämnade oss. Tiden går, som sagt. Han skulle ha fyllt 63 år på måndag, men blev endast 47. Livet är inte rättvist någonstans. 




I dag är jag ledig. Tvättar lite och skall snart iväg och träna hos min fysioterapeut. Det känns alltid motigt innan jag gett mig iväg, men jag är alltid så nöjd efteråt.

Tog nyss hundarna på en regnig promenad i sina nya regnjackor. Eller de är inte så nya, men jag klippte av bakdelen på dem i morse och det gjorde att de faktisk kunde gå i dem utan att bakbenen fastnade i kläderna. Katla har alltid lite lättare att röra sig i sina kläder, My hatar verkligen kläder och står mest och gnäller när de är på. Men med dessa regnjackor så gick hon faktiskt ett varv runt kvarteret, om än motvilligt och väldigt, väldigt sakta.




Ikväll skall jag göra hel kyckling i airfryer för första gången. Lade den i marinad i går och hoppas på ett mumsigt resultat till middag.
Önskar dig en skön tisdag!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar