tisdag 1 november 2022

Hoppla vad längesedan

Har liksom glömt att blogga på över en vecka. Det blir så jag bland. Livet travar på och inget intressant händer. Jag jobbar ibland och när jag är hemma så går dagarna fort ändå på något vis. Just nu sitter jag med ett ursvårt pussel på 1000 bitar och samtidigt lyssnar jag på böcker. Har precis avslutat ”Där kräftorna sjunger” och Björn Skifs memoarer ”Mitt liv som scengångare”. Den förstnämnde var en fantastiskt bra bok. Var nästan lite ledsen när den var slut. Björns bok var lite mer lättsmält men väldigt rolig och trevlig. Som ett gammalt Skifs fan så var det ju nästan ett måste att läsa den.  


Helgen som var åkte vi ut till Hållen. Vi jobbade på med trädgården och pysslade med olika saker. Vi grillade och bastade och hade det allmänt mysigt i solen. 


Jonny skruvade ihop en dynlåda och svor bara pyttelite…

Tyvärr har jag en tandvärk som lägger sordin på mitt liv. I morgon är det en vecka sedan jag ringde tandläkaren och hade smått panik, men det händer inget. Ingen har hört av sig. Jag har ont typ varannan dag i en visdomstand som de skall ta bort. Men den sitter då bängligt att de måste operera bort den. 
Jag avskyr tandvärk. 
God natt
😴 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar