onsdag 18 juni 2014

Under isen...

Tack för alla fina och uppmuntrande kommentarer till min man just.
Facebook vimlar av fina lovord till min bästa Jonny. Klart att han förstår att inte livet är slut "bara" för att man mister jobbet men oron sitter ändå där och gnager som en liten mus på en ostbit.
Jag tror på Jonny och det har jag alltid gjort.
Han är duktig, kunnig och driftig. Han kommer att fixa det här och jag tror att det kommer leda till något mycket bättre. Allt sker av en mening, tror jag.
Vi är lite under isen kust nu men vi kommer snart upp till ytan igen. Det vet jag.
Nu har vi en jättetrevlig midsommarhelg framför oss och då skall vi dansa Små grodorna till vi svimmar, äta sill och dricka nubbe. Jordgubbar kommer att gå vaktparad ut genom öronen på oss och Rönnerdahl kommer att dansa ringdans genom huset i dagarna två.

I dag skall jag gå ut och äta med mitt gamla arbetslag och sedan är det dags för något nytt och spännande till hösten.
Förändringar kan göra ont och vara jobbiga men oftast leder de till något mycket bättre.
Jag är en positiv människa och jag kan inte lägga mig ner och vänta på jordens undergång så fort något händer. Jag gråter en skvätt och sedan ser jag fram emot det nya.
I kväll skall vi träffas och äta gott på Costas Taverna, en liten mysig grekisk restaurang på Svartbäcksgatan. Det ser jag fram emot.
I morgon åker vi ut till våra goa vänner i Stenskär och firar en magisk midsommar.
Sedan är det bara tre veckor kvar till semestern.

Du ser. Bara av att skriva av mig lite så mår jag redan mycket bättre.

Dags för en affirmation:
Jag ser att allt sker av en anledning
Allt i livet är meningslöst - fram tills vi ger det en mening. Vi ger nästan allt en mening, men ofta är det andra och annat som gett saker och ting dess mening; samhälle, kyrka, uppväxt, familj, skola...
Låt det istället bli Du själv som ger allting dess hemligaste och underbaraste mening. Se att allting sker av en anledning - anledningen att få Dej att växa, utvecklas, njuta och bli en större och ljusare människa och varelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar