lördag 23 januari 2016

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jonnys plan inställt i dag.
Det blir ingen resa till New York i dag alltså.
Han är ombokad till ett flyg i morgon istället. Men vad gör vi i dag då? Han skulle ju åka nu vid 8-tiden på morgonen. Nu ligger han och sover i stället. Det blir en myslördag hemma då.
Städa lite kanske?
Åka och titta på kakel till köket? Ta en fika på stan? Ja, möjligheterna är oändliga.
Bjuda över våra grannar på lite ost och vin i kväll kanske? Vi är ju så sällan hemma på helgerna att det aldrig blivit av på hela det året som vi bott här.
Ja, tänk va? Vi har snart bott här i ett helt år.

Det är mulet ute i dag. Inte så kallt som i går.
Det blir nog en mysig lördag. Lite konstigt att han skulle åka men stannade hemma bara.
Hoppas han kommer i väg i morgon nu då, att den där stormen ger sig så att flygplanen får landa i USA igen. Allt blir så upp och ner om han inte kommer i väg nu utan måste skjuta upp resan ytterligare. Det blir så nervöst eftersom jag vill att han skall vara hemma när jag skall operera mig.
Jäkla storm!!
Apropå något helt annat så har jag gått upp tio kilo på ett år!! Jag blir tokig!
Försöker att inte bry mig men jag tycker inte att livet är riktigt rättvist just nu. Har varit sockerfri sedan jul men det skiter tydligen min kropp i. Den skall gå upp i vikt i alla fall. Undviker kolhydrater men avstår inte helt. Min mage mår så mycket bättre när jag äter varierad kost. Jag går inte här hemma och vräker i mig mat, men ändå går jag sakta men säker upp i vikt hela tiden. Vad skall jag göra? Får väl börja räkna kalorier igen, men det känns så skitjobbigt att jag måste räkna allt som jag stoppar i kakhålet, HELA JÄVLA TIDEN!!
Fuck banta! Fuck mat!
Usch! Nu blev jag så där upprörd igen. I dag skall jag inte gå dit. I dag skall jag ha en skön lördag med min man å inte vara arg.
Tjingeling!
Jag vet inte jag?
I bland önskar jag att jag var skitviktig istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar