söndag 2 januari 2022

Nu fick julen maka på sig


Jag tänkte ha kvar julen i en vecka till men när jag klev upp i morse så ångrade jag mig. Stjärnor och tomtar och granar står nu fint hoppackade och väntar på källarförvaring till nästa år. Lite sorgligt känns det att allt är borta, men också lite skönt. I morgon skall jag köpa mig en vacker blombukett att ställa på bordet och sedan kan jag låtsas att våren är här. På onsdag åker vi till Hållen och plockar bort all jul där ute. Det dröjer en hel månad sedan innan vi kommer tillbaks och jag har verkligen ingen lust att komma ut till ett julpyntat hus i februari.

Fina Eva-Lena kom förbi och drog ut mig på en skön promenad i dag. Jag är alldeles för lat för att komma ut av egen maskin så det behövs en Eva-Lena för att jag skall masa mig iväg. Det tackar jag för. En kopp te blev det efter promenaden och lite goda samtal. 

I morgon börjar jag jobba och det känns helt ok. Börjar med en tredagars mjukstart innan det är helg igen. Tog ledigt klämfredagen så det är inte speciellt synd om mig inte. Tror att det är ganska lugna puckar på jobbet, jag gissar att det nog är ganska många barn som fortfarande är jullediga. Jag får se i morgon. 

Det händer lite skojsiga saker här i januari. På fredag skall vi ut och käka med vänner och på lördag är vi bortbjudna på middag till helt nya bekantskaper, det skall bli spännande. Vi är bjudna på examensfirande nästa helg och sista helgen i januari skall vi till Stockholm och titta på Danny Saucedo tillsammans med Kicki och Lars från Östersund. Jag hoppas bara att det inte blir fler restriktioner så att det blir inställt igen. Vi skulle ha sett honom 1 maj 2020, men så kom Corona och föreställningen har blivit framflyttad och framflyttad. 

Försöker boka tid för min tredje vaccinspruta, men jag kan inte komma in på tidsbokningen. Det är 6 månader sedan min senaste spruta den 15 januari, så jag kanske är för tidigt ute?

Javisst ja! Jag skall ju klippa mig i januari också! äntligen kom jag mig för att ringa till Angelica och boka en tid. Den 18 januari skall jag få komma. Då är det 10 månader sedan jag var till frissan sist. Det skall bli så skönt att få klippa av mig hel skiten. Om hon nu vill klippa mig? Haha... sist fick jag inte klippa av mig håret men den här gången kommer jag stå på mig. Nu vill jag klippa bort allt så att det händer något. Men inte raka, det är sååå jobbigt när skiten skall växa ut, man ser ut som en jäkla igelkott i flera veckor. Så här vill jag göra men vi får väl se vad "chefen" tycker om det?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar