lördag 1 januari 2022

Tjugotjugotvå...

 ...eller säger du tvåtusentjugotvå?....inte så noga om du frågar mig.

Årets första dag har varit lat. Vaknade med huvudvärk, det blev lite mycket av både bubbel och rödvin i går. Men det spelar väl inte heller så stor roll, tycker jag. Huvudsaken är att man hade det bra och DET hade vi verkligen.

Började kvällen med dubbelbubbel hos Johan och Victora. Sååå mysigt!



Sedan blev det middag, en trerätters som vi beställde hos Uppsala Mat & Fest. Halstrade pilgrimsmusslor, en tartlette med en hummerröra till förrätt, sedan potatisgratäng med västerbottenost, oxfilé och en rödvinssås till varmrätt och till sist ett glas med choklad till efterrätt. Gott och prisvärt. Detta kommer vi göra fler gånger. Allt kom i färdiga små lådor, bara att värma, lägga upp och äta. Så gott och fantastiskt enkelt. Ingen behövde stå och slava i köket halva dagen.



Sedan blev det sällskapsspel "Med andra ord". Först vann jag och Johan och sedan vann Jonny och Johan, så det var alltså Johan som var det vinnande konceptet i går.




Klockan tolv vart det mer skumpa, raketer och sedan rödvin och spel hela natten. Vi kom inte i säng förrän framåt morgonkvisten. Precis så som det skall vara när man firar in ett nytt år. Jag fick betala när jag vaknade men huvudvärk går över, det finns värre saker här i världen.








Nu har vi precis landat här hemma. Hundarna är trötta, de gillar inte när vi är på fest halva natten och aldrig går och lägger oss. Katla surar som en gammal tant. Hon vill vara hemma i vår tysta lägenhet och somna bredvid mig senast 21.30. så som vi alltid brukar göra. Dumheter med party, tycker hon. Men de är inte rädda för smällare i alla fall och det är ju tur. Det är jättesynd om alla djur som är det.

Nu blir det en fortsatt lat kväll i tv-soffan och beställer vi väl hem en pizza. (haha....så mycket för mitt nyårslöfte att inte beställa hämtmat).

Kram, Gott Nytt År och God Fortsättning önskar jag dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar