onsdag 19 januari 2022

Längtar

 Ja, nu har halva veckan gått...BARA halva veckan...

I bland känns det så, som att jag bara räknar timmarna till näst helg. Den här veckan har det varit lite så faktiskt. Även om jag gjort bra och trevliga saker, som att varit till frissan och varit på hudvårdsparty hos Eva-Lena och i dag druckit te med Vickis så känns det som en enda uppförsbacke till helgen. 

Apropå att allt blir inställt så blir det ingen examensfest för mig på lördag heller. Inte för att festen är inställd utan för att jag inte vill florera mig med en massa människor. Jag hänger med Jonny upp till Hållen istället. Vi skall åka upp med vårt nya släp och förhoppningsvis kunna slänga en massa skit som ligger på gården. Vi skall också rodda bland sängarna, flytta från ena rummet till det andra och göra iordning så att killarna från MIO möbler kan komma med vår nya säng nästa vecka, eller om det var veckan efter det. Kommer inte ihåg nu. 

I kväll skall jag rodda här hemma, förbereda för städet som kommer i morgon. T om det känns jobbigt. Plocka undan så att städfirman kan städa, snacka om I-landsproblem. Men ibland, just nu har jag inte ork till mycket inte.

Jag längtar efter vår och sommar, längtar efter stugan och husbilen. Vi håller på att planera vår resa genom Europa i sommar och vi har slängt ut lite bete till olika byggfirmor som förhoppningsvis kan hjälpa oss att bygga altan i Hållen i sommar. Vi vill byta panel och fönster också men det kanske ingen har tid med? Vi får se, alla har inte svarat ännu. Vi skall bygga lite själva också, bygga en bastu på altangolvet t ex och sätta dit en badtunna. Det kommer bli superbra! Som sagt, längtar till våren och sommaren med allt spännande som kommer ske då.

Men just nu sitter jag i en lite lagomt stökig lägenhet och längtar efter sushi. Jag har ingen lust att laga middag, ta reda på tvätten, plocka undan i hallen, åka med panten, gå ut med soporna. Jag vill att det skall vara fredagkväll i Hållen med Jonny och hundarna och ett glas vin....ja, det vill jag.

Här var det varm sommar i Kiruna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar