fredag 9 september 2022

Hur skall jag rösta?

 På söndag skall jag rösta och jag vet fortfarande inte på vilket parti? Denna valrörelse har varit svår. Jag har gjort ett otaliga valkompasser och jag får inga tydliga svar. Alla partier (nästan) ligger och skvalpar runt 50%. Liberalerna får jag oftast som högst..... Men det känns så jävla mellanmjölk. Det är väl kanske jag som är mellanmjölk, som inte har tydliga åsikter åt det ena eller det andra hållet.

Jag är väl varken röd eller blå, varken höger eller vänster. Lite hit och lite dit, mellanmjölk...

 Sverigedemokraterna kommer ganska högt på alla tester jag gjort!! Men det är inte invandringspolitiken som i delar. Jag vet ärligt inte varför de kommer högt på varje valkompass som jag gjort? Men det spelar ingen roll för jag kommer ALDRIG rösta på ett parti som har sina rötter i nazismen, det spelar ingen roll hur "bra" de för sig i de fina lokalerna nu för tiden. Deras historia kan de inte tvätta bort för mig i alla fall. 

Jag fattar inte att detta val har kommit att handla om invandringen? Var är alla de andra mycket viktigare frågorna? Jag har inte kunnat kolla klart på någon debatt, det är bara pajkastning och "dagis"fasoner. Det är som att vara på jobbet och kolla på två fyraåringar som står och skyller på varandra. "- Men han började", "-Hon sa först", "-Dumma dig", "-Då säger jag till min mamma", "- Men då får inte du komma på mitt kalas".

Så all denna taktikröstning som man måste kunna. Röstar du på Liberalerna så kommer SD till makten.... jag fattar inte allt sånt. För mig har allt kommit att handla om att inte sätta SD vid makten, inte om vilka jag faktiskt vill skall sitta i Sveriges regering.

Jag har ju tydliga åsikter givetvis, men jag vet inte vilket parti som tycker som jag.

Vet du hur du skall rösta?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar