tisdag 20 september 2022

Våra nya telefåååååner

I dag skulle våra nya telefoner ha kommit. Vi var till Teliabutiken och lade beställningen (och betalade båda) den 15 augusti. De lovade då att telefonerna skulle levereras inom en vecka, men så läste jag på orderbekräftelsen när jag kom hem och där stod det den 20/9. Grrr, tänkte jag. Jag måste alltså vänta i över 1 månad. Jonny frågade om detta på plats men killen i butiken lovade att det max skulle ta en vecka att få våra telefoner. 
Förra veckan kollade jag på mejlet igen för att bekräfta att våra telefoner verkligen skulle komma i dag och då hade de ändrat datumet till den 2/11!!?? Whaat! Ska vi vänta i över en månad till??
Jonny ringde då till Teliabutiken och undrade varför våra betalda telefoner dröjde så länge och varför ingen meddelade oss?
Hon svarade att internetbutiken och den fysiska butiken inte samarbetade och att ingen av dem måste meddela kunden. Hon sa också att vi inte kommer att få våra telefoner alls, eftersom Apple nu inte längre levererar IPhone 13, utan endast levererar den nya 14-serien. Att vi redan betalat över 28000kr för två telefoner och att ingen tänkte leverera något tyckte hon var ”lite beklagligt”. - Kom in nästa vecka och annullera er beställning så få ni beställa nya telefoner då, sa hon.
Den nya IPhone 14 Max PRO kostar över 5000 kr till/ telefon. 
Om inte Jonny hade ringt förra veckan så hade vi betalat över 28000 men ingen hade levererat något och ingen hade meddelat oss detta!!!
Var är våra pengar kan man ju fråga sig?!
Vem får ränta på dessa!?
I em skall vi åka till Teliabutiken och se vad som händer i denna spännande följetong.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar