tisdag 27 september 2022

Inställt pga sjukdom

Fick sms från vårdcentralen i dag att min bokade träningstid hos fysioterapeuten är inställd pga sjukdom. Farligt, farligt! Just när jag känner mig motiverad och på G så är det INTE bra att mina tider blir inställda. Min första reaktion blev ju: Åh vad skönt! Precis tvärtom mot vad det skall vara. Dessutom är det upp till mig att ringa och få en ny tid hos honom. Inte bra....då är det lätt hänt att jag inte ringer alls ( jodå, jag SKA ringa) Men du för står vad jag menar. Har du svårt med träningsmotivationen så är detta inte en bra sits att sitta i. 

Är uppbokad på jobb resten av veckan plus på måndag och vaknade i dag av att jag känner mig liiiiite förkyld. Lite snuvig, lite ont i halsen. Får inte bli sjuk nu när jag lovat att jobba i flera dagar. Typiskt alla snuviga barn på jobbet att smitta ner mig. Nu när restriktionerna inte är så hårda längre så kommer snoret tillbaks till förskolorna. Jag kan ju inte heller låta bli att ha dessa "snorungar" i mitt knä när de är ledsna och behöver tröst. Jag kan ju inte strunta i att trösta ett barn för att det är snorigt. Försöker tvätta mig och sprita mina händer ofta, ofta men baciller biter sig fast ändå, verkar det som. Dessutom är jag kanske mer mottaglig nu när jag inte träffar på snuva varje dag som jag gjorde förr. 

I dag skall jag baka, ta hand om tvätten, ta hundarna på en långpromenad och hämta en fin grej som jag beställt hos en kompis. Hon heter Johanna och har en Instagramsida  som heter Hallvirkar. (klicka på länken så kommer du till hennes sida) Där kan du beställa otroligt fina saker som hon virkar. Jag hittade ett spel på nätet som jag bad henne virka till mig, "Tre i rad". Helt ljuvligt rosa med regnbågar och enhörningar, precis som jag ville ha det. Det skall jag hämta i dag. Det bor en liten prinsesstjej i mig och hon verkar inte försvinna hur gammal jag än blir. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar