måndag 19 september 2022

Tankar som virvlar en måndag i september.

I dag har jag jobbat. 09.00-16.00.
Hade en ganska jobbig natt med mardrömmar och svårt att sova så jag var lite trött på jobbet i dag. 
Efter jobbet skulle jag åka på STADIUM Outlet i Boländerna för att köpa nya träningsskor till i morgon. Men efter 30 minuter och många skoprovningar så gick jag där ifrån. Inte en enda i personalen kom fram och frågade om jag behövde hjälp.
Två killar i personalen stod och snackade med samma tjej, en annan gick förbi mig och hjälpte tjejen som kommit efter mig stället. En tjej som jag fick ögonkontakt med gick förbi mig och ut på lagret. 
Jag lämnade alla skor och åkte hem med tårar i ögonen. Jag åker någon annanstans och köper skor istället. Det borde ju finnas någon affär där man är intresserad av att sälja skor, även till en medelålders tjock tant. 
Väl hemma så gjorde jag middag, i dag blev det TikTok pasta med tomater och fetaost.
Nu sitter jag här och är gräsänka eftersom Jonny är på Druiderna. 
I morgon skall jag inte jobba och det känns jätteskönt. Jag kommer på mig själv att komma på att jag inte behöver jobba varje dag, och det är en underbar känsla. 
Att jobba lite då och vara ledig mellan varven är verkligen det bästa jag bestämt mig för att göra. 

Jag är nyfiken på hur det blir att träna med Thomas (fysioterapeuten) i morgon. Jag ser fram emot det men är lite nervös över att jag inte skall orka någonting, att min kropp har fisit ihop totalt. Men då får jag väl börja där då, jag måste ju börja någonstans innan jag fiser ihop ännu mer.
Efter träningen måste jag handla. Mission ” tömma frysen” pågår fortfarande men jag måste handla grönsaker och lite annat smått och gott.
V 41 skall vi in med 35 kg kött i frysen och till dess måste det vara tomt där. Därför har jag sagt att vi inte får handla något utan bara äta mat som redan finns i frysen.
Nu ska jag kolla på en film och sedan somna tidigt.
Jag är trött, så trött… Zzzzz!!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar