måndag 20 februari 2012

I dur och i moll

Oftast så går mitt liv i dur. Jag är ofta glad och positiv till till jobbet, familjen ja, livet.
Men i bland så fiser jag i hop som en disktrasa och då känner jag mig ledsen och nere utan att jag riktigt vet varför.
I dag är en sån där dag som går i moll fast jag inte vet varför. Jag har haft en bra dag på jobbet och jag har hämtat vår bli på verksta´n, maten står på spisen och det är en helt vanlig måndagskväll och här sitter jag och känner mig som om livets alla bekymmer vilar på just mina axlar.
Jag känner mig låg, grå, fet och ful.
Jag tror att jag är trött och då har jag svårt att fokusera. Lite mat i magen och kanske ett skönt bad och en ansiktsmask gör susen?
Men jag tror att jag kryper upp i soffan och flyr in i tv:n istället.
Jag saknar min familj och mina vänner. Jag saknar mamma. I år är det 25 år sedan hon gick bort. TJUGOFEM ÅR! Det är sjukt länge sedan det. Det är 20 år sedan pappa dog, också skitlänge.
Livet är bra orättvist va?
Tänk på det du som har dina jobbiga föräldrar kvar, som tjatar och lägger sig i sådant som de inte har med att göra eller som du måste åka och ta hand om fast du vill göra något annat en söndag.
Det är bara när jag känner mig så här trött och nere som de ledsna tankarna kring mina föräldrar och min bror kommer upp till ytan.
Nu måste jag gå och göra någon nytta, fokusera på något annat. Mat och tvätt brukar vara saker som alltid måste göras, de sviker dig aldrig. mat måste alltid lagas och tvätt måste alltid tvättas.
Bye!

6 kommentarer:

  1. Lill gumman! Du är absolut inte grå, fet och ful..Du är en underbar rosa Maggan som är en av dom finaste människor jag känner. Tänker på dej varje dag och läser din blogg berättar för mina andra vänner och arb kambrater om min kompis i uppsala(som är både lite små tokig och rolig.Vet du saknar dina nära och kära som inte finns längre och känner så för dej. Älskar Dej go knopp!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Cina. Utan dig hade jag aldrig hittat mig själv igen. Love you!!

      Radera
  2. Såna dagar har jag med ibland....men dom går ju över. Jag saknar dej oxå...hela tiden! Håller med Cina i det hon säger - Du är en fin människa! love! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack älskade syster. Man blev ju inte gladare av att titta på kvällens avsnitt av Sofias änglar.*snyft!*

      Radera
  3. Livet är ju så att det går upp o ner, skulle nog vara alldeles för tråkigt annars! Sen drabbas en del mer än andra, så är det ju. Men du är unik och en underbar människa, glöm inte det. puss o kram! <3

    SvaraRadera
  4. Du vet att du är bästis. Ibland glömmer man bara lite. Puss love you!

    SvaraRadera