måndag 20 februari 2012

Vecka 8

Jag tänk att det redan har gått sju veckor på det nya året. Nu är det bara fyrtiofem veckor kvar då ;)
Inte för att jag längtar till nästa nyår direkt, jag vill bara ha sol och värme nu. Blommande äppelträd och fågelsång. Är det för mycket begärt va? Lite vår tack!
Jag vet att ni där ute tycker att det är såååå skönt med en kall vinterdag, det är såååå vackert med snön som gnistrar och det kan väl jag också tycka men när våren kommer då blommar jag upp. Då tinar alla frusna känslor och då få man liksom klarhet i varför man lever.
I går töade det här i Uppsala och i dag är det kallt igen, sådant väder kan man ju vara utan faktiskt. När det som precis börjat tina fryser på igen då är det inte roligt att gå utanför dörren inte.

Den här veckan är det sportlov här nere. Den ende som har sportlov i vår familj nu för tiden är ju Ludwig och han ser mest fram emot att få sova. Det känns skönt att slippa ha dåligt samvete för att man inte åker upp till fjällen eller kan vara ledig och göra andra saker hela veckan. Han ser fram emot en vecka att göra vad han vill här hemma. Herregud, han fyller ju 18 år i år. Det är skönt att de lever sina egna liv. Jag kan sakna deras barndom i bland men för det mesta så tycker jag att det är ganska skönt att de vuxna nu. Vi har så roligt och trevligt tillsammans. Var sak har sin tid och det känns bra.

Själv så ska jag inte göra något speciellt den här veckan. Jag är ju som ni alla vet gräsänka i två veckor nu. Till helgen skall jag gå på rockklubben KROM, det skall bli skoj. Men jag har inga kvällsmöten eller andra åtaganden. Jag skall bara leva mitt liv och "pula på" här hemma i min egna takt.

Jag önskar dig en skön måndag och till min kompis Nina ger jag  en extra spark i rumpan, eftersom hår skall gå till sitt nya jobb idag. Första dagen utan att ha någon att gå bredvid. LYCKA TILL KOMPIS!!

1 kommentar:

  1. Jag skulle absolut inte säga nej till en ledig sportlovsvecka nu....verkligen inte!

    SvaraRadera