fredag 17 februari 2012

Stökigt

Nu har killarna bytt rum men gissa om det står grejer överallt?
jag menar verkligen Ö V E R A L L T !
Skräpet har samlats i vardagsrummet och i hallen står det kassar med en massa konstiga saker i. Allt i från tv-spel till VHS-band.
Hallen

Från hallen ut till vardagsrummet

Jag/vi har en diger att-göra-lista i morgon. Vilken tur att Klara skall komma hit på besök för då får jag en anledning att städa med eld i arslet.
Jag skall åka till Spikgatan med skräp, åka till Ikea och köpa en hylla.
Jag orkar nästan inte tänka på allt som måste göras men ändå är det betydligt mindre kvar att göra än vad jag först trodde. Vi har varit jätteduktiga ikväll.
Ludde har slitit som ett djur. Jonny har burit sängar och skruvat möbler sedan han kom hem från jobbet samtidigt som han har försökt att packa och planera för sin resa i morgon när han drar till Mexico/ USA. Taxin hämtar honom kl 08.10 i morgon bitti.
Han har verkligen fixat och trixat för att han inte skall lämna mig med så mycket kvar att göra. Han är snäll min man.
Nu känner jag hur huvudvärken kommer smygande igen så nu går jag och lägger mig.
God Natt!

Usch, jag bävar för att sova själv i två veckor. Jag sover så illa när Jonny är borta.
För att inte tala om den där gnagande oron som jag får i maggropen så fort han är på resa. Jag tror jämt att något hemskt kommer att hända. Den här gången reser han helt ensam också. I två veckor genom hela Amerika, Från Mexico upp till Mineapolis. Tänk om det händer något? Planet störtar eller att han blir rånad. Här hemma går jag och inte kan göra något, inte ens sova gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar