tisdag 14 december 2021

Dumheter och Dumskallar

Herreguuuud! Jag blir så upprörd. Det skrivs om att vi inte får fira våra gamla traditioner längre i Sverige. Jag läser det då och då och lite överallt.
Bara för att vi på förskolan har ljusfester istället för luciatåg så blir det ett jäkla liv.
Vi på förskolan sjunger de klassiska julsångerna och de som vill kan ta med luciakläder. I går hade vi en fest utomhus och bjöd in vårdnadshavare.
Vi bjöd på glögg och pepparkakor och de barn som ville(typ alla) fick ställa sig tillsammans och sjunga de sånger som vi lärt oss. 
Det är väl ingen som förbjuder någon att gå något luciatåg?!
Allt måste väl inte ske på förskolan. Fira hemma hur mycket ni vill.
Påsk, jul, midsommar…… fira och bevara era gamla traditioner. Inkludera barnen och fortsätt med traditionerna, för guds skull. 
P.S Vill bara säga att alla föräldrarna på ”min” förskola var supernöjda igår. 

Läste att länets lucia ställts in i Östersund och att det blir ramaskri.
Men länets lucia är väl ändå inget annat än en omodern skönhetstävling. Hur många tjejer under årens lopp har inte mått dåligt för att de inte ens är medräknade att kandidera till skolans Lucia?
Ta en kör och gör ett luciatåg och bestäm bara vem som är Lucia. Gå och gör folk glada. Inget som en hel kommun måste rösta om.

Sedan såg jag att det varit en demonstration i Stockholm. Antivaccare som är arga för att det införs covidpass. Kunde inte ens se hela inslaget. Blev så jävla arg. Snacka om begåvningsreserven.
Om alla kunde ta det här jäkla vaccinet så skulle kanske pandemin varit över nu. Nä, istället så muteras skiten och folk fortsätter att dö bara för att knäppisar tror att vaccinet är ihopkopplat med 5 G masterna.
Virri virri koko koko!!!!

Ja, som ni läser så är Maggan på hugget i dag.
Haha….
Trevlig tisdag på dig.



1 kommentar:

  1. Ja herre min je...
    "Vad sak man tro på tro på tro på när...tro på när allt är så här...?"
    Håller med dej fullt ut käraste syster.

    SvaraRadera