onsdag 12 december 2012

Fortfarande inget bagage

Nä, det kom aldrig några väskor i går. Jag pratade med SAS bagageutlämning i går morse och då sa de att de skulle leverera väskorna mellan kl 16.30-19.30 i går em.
Jag var hemma från kl 15 men ingen ringde. Jag sa att porten var låst och att de skulle ringa när de om men ingen kom.
Ååå, vad sur jag är nu.
Jag är lite orolig eftersom vi har några dyra flaskor i väskorna. Jag har ingen lust att tvätta bort 12-årig whiskey från mina nya klänningar som ligger där.
Vems ansvar är det egentligen att väskorna kommer fram. Har jag någon försäkring som täcker sån´t här. Hade det hänt när Jonny reste i tjänsten så hade han fått 1500 kr/ dygn som väskorna är borta men nu vet jag inte hur vår privata försäkring täcker.
Undrar var man kan kolla sån´t?
I kväll har väskorna varit på vift i 3 dygn. Grrr!
Jag har ju allt mitt smink där, alla mina hårvårdsprylar, cremer och lukta gott.
Jag har mina nya stövlar och alla mina nya klänningar där. Jag som skall på julfest på fredag och hade tänkt ha en av mina nya känningar då.
Sån´t här kan göra mig tokig.
I dag jobbar jag precis hela dagen och toppar med ett kvällsmöte. Kommer hem ca 20.30. Ludde är inte heller hemma, Calle vet jag inte och Jonny kommer hem från Irland men jag vet inte riktigt vilken tid så vem kan ta emot bagage då?
Där för hade det varit så bra att få det hemkört igår när jag var hemma hela eftermiddagen.
Guud vad sur jag är!
Förkyld har jag blivit igen också. Jag hostar och snörvlar värre än förrförra veckan. Jag kan inte vara hemma nu. Inte två karensdagar på samma månad, inte nu mitt i allt julstök på jobbet, lucia i morgon, julfest på fredag. Inte går det inte.
De e mycke nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar