torsdag 28 februari 2013

Tjing tjong. Långkalsong

Så var det torsdag igen då.
Inte så mycket som händer i dag mer  än arbete och träning.
Jag förstår inte hur människor orkar "hålla igång" hela tiden. Jag är trött, tröttare. tröttast när jag kommer hem från jobbet.
Efter middag och disk så är jag helt slut.
Inte orkade jag cykla igår inte, inte orkade jag städa heller.
I dag måste jag plocka ihop lite här hemma.
Bara så att det ser ok ut. Det ser redan ok ut, men du fattar vad jag menar :)
Jag skulle behöva åka till plantagen och köpa några nya blommor. Ett par av mina växter har gett upp. De två stackarna i mitt sovrum har inte fått vatten på ett tag och nu är de döare än döa. Jag borde ha siden blommor där inne eftersom jag alltid glömmer bort det där rummet.
Would have, Could have, Should have.... alltid det där dåliga samvetet.
Nu är det bara ett dygn till Jonny kommer hem igen. Det gick ganska fort ändå den här gången. Trist för honom att han var borta på sin födelsedag men vi får ta igen myset i morgonkväll istället. Lite god högrev och ett gott rött står på menyn.
Fredag i morgon, vad skönt. Men i dag är det torsdag. Vara här och nu Maggan :) Jobba och träna. Laga middag, koka högrev till i morgon, "fli ihop" här hemma. Det skall jag väl orka i kväll innan jag slår igen mina bruna, En torsdag mitt i livet.
I morgon börjar våren!! Inte för att det märks så där jättemycket här nere men lite takdropp hade vi igår och solen värmer ju faktiskt när den behagar titta fram. Just nu är det några minusgrader men klockan är bara kvart över sex också. Jag hoppas på lite skön sol i dag och på några plusgrader. Jag är trött på snön nu faktiskt. Fast jag hoppas på att hinna prova mina skidor, som jag hittade hos svärmor, innan snön försvinner helt. En utflykt till Fjällnora med lite skidåkning och korvgrillning med killarna och tjejerna låter väl härligt?
Så här på vår/vintern saknar jag Vinterstaden i Östersund! Har du aldrig varit där så gör ett besök om du är i Jämtland någon gång för där är superhärligt.
Nej, här sitter jag och svammlar och drömmer mig bort. Jag har ju en gröt att koka och ett ansikte att sätta på.
Här vilar inga halta löss!

Dagens affirmation:

Jag är alltid beskyddad!
Allt blir som det ska bli, och mitt i detta varande är vi alltid beskyddade. Alltid. Förvissningen om detta faktum kan också hjälpa oss att se att beskyddet och guidningen hela tiden kommer till oss. Så tveka inte i att be om att beskyddet ska visa sig tydligt, eller att tacka för det beskydd som du vet att du är värd. Njut av det, och gå ut i livet beskyddad och stärkt!





2 kommentarer:

  1. Jag försöker oxå leva här och nu men det är svårt..Har sista mån varit hög på livet....Men jag märker vad otroligt skört det är. Jobba jobba med själen varje dag inget kommer gratis. Fint med fina vänner som sänder ut massor med positiv energi och dom negativa bort från mej. Ett underbart liv att leva så nu ska det levas ordentligt här och nu. Ha en härlig dag<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åå, vilken fin kommentar. Tack för den. Den värmde. Love to you!

      Radera