fredag 27 januari 2012

Bye bye civilisationen

Nu drar jag upp till fjällen och där har jag absolut ingen som helst uppkoppling med omvärlden.
Sist jag var där (i påsk) så kunde jag varken surfa eller ringa på min telefon där uppe i Husåstugan.
Tele2 funkar inte norr Dalälven, verkar det som.
Min GPS sa att jag var i Färjestaden på Öland hela påskhelgen. Den ställde inte om sig förrän vi var i Sundsvall, tror jag. Ja ja, det kan väl vara skönt att inte vara uppkopplad 24/7, eller i alla fall nyttigt för en så´n som jag. Jag är ju helt beroende av min blogg och av Facebook, det vet jag ju, så det blir en bra erfarenhet för mig att inte hänga på nätet på nästan 2 dygn ;)
(vill ni mig något viktigt så får ni ringa till Jonny eller meddela på FB, jag kanske kan låna syrrans dator och gå ut på fejjan någon gång/dygn)
Jag måste umgås med folk IRL istället (IRL= In Real Life) och det skall väl inte vara några problem. Jag gillar ju alla tjejerna som jag skall träffa, sist så skrattade vi så att vi fick kramp i magen, i år följer ju min bästa kompis Nina med också så det blir ju extra roligt för mig. Synd att inte alla kunde komma, några tackade inte ja och några har tackat nej i sista sekund. Vi skulle bli tio från början, nu är vi "bara" sex st. Men det blir nog bra i alla fall.
Nu måste jag sätta fart att fixa mig. Jag har ju resfeber fastän jag bara skall åka tåg till Östersund, jag är så jäkla larvig!
Skynda mig nu, tåget går 08.10!!

1 kommentar: