onsdag 14 maj 2014

Finemang

I dag skall vi kolla på lägenheten på Lagerlövsgatan. Jag har egentligen inga förhoppningar för jag tror att den kommer kännas klaustrofobiskt liten. Men vi har bestämt oss för att inte flytta om vi inte är 100% nöjda. Vi åker dit och kollas å får vi se sedan.
FINEMANG!
Jag vaknar och känner mig nöjd med min första invägning på VV. Det känns bra att vara tillbaks igen. Jag vet att jag låter lite tjatig men det är så hjärnan funkar när man är inne på en grej och det går bra.
Du som har följt min blogg har varit med om ett par viktminskningar vid det här laget och vet att jag är som en robot när jag känner att det händer något. Det är när jag lägger av som det brukar bli knäpp tyst om nyttig mat och minus på vågen.
Men det är det som skall ändras nu. Jag kommer aldrig mer att sluta. Jag kommer köra på tills jag kan det här med mat. Denna gången skall jag tamejfaan lära mig att äta riktig mat på ett sunt sätt. Jag kunde det som barn och ungdom men sedan hände något när jag flyttade hemifrån och skulle ta kommandot över mitt eget liv. Då började jag att "unna mig" i tid och otid. Det är slut med det nu!
FINEMANG!
Kollade väderprognosen för resten av veckan och helgen. Det blir bara soligare och soligare för varje dag som går. På lördag skall vi tydligen få 22 grader och strålande sol. Det blir bra när vi får gäster till Hållen.
Då kan vi grilla och köra alla uteaktiviteter som planerat.
 och vi får visa vårt fina hus från sin allra bästa sida.
FINEMANG!
Men först en onsdag i solens tecken. Värmen kom i går så idag blir det nog en härlig dag på gården med alla barn.
FINEMANG!
Haha! Somnade med blött hår i går.
FINEMANG!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar